Experienta in domeniul financiar-contabil

Cei peste 20 de ani de experienta in domeniu ne-au invatat cum sa ne adaptam serviciile pentru orice domeniu de activitate, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de o ameliorare a fiscalitatii, sa stie in orice moment ce se intampla din punct de vedere financiar cu firma lor si sa se poata concentra pe activitatile profitabile din cadrul societatii.

Simconta Accounting face parte din grupul P&F Finance LTD si JCP Audit → www.JCP.eu

Servicii complete

Oferim solutii eficiente de contabilitate, fiscalitate, resurse umane, evaluari si analize financiare, special adaptate domeniului de activitate al clientilor.
Servicii contabile complete inseamna ca la SIMCONTA veti gasi rezolvare la orice problema cu care va confruntati. Indiferent daca este vorba despre evaluari si analize financiare, chestiuni fiscale sau legate de sectorul resurselor umane, ne putem adapta in functie de domeniul de activitate al clientului si oferim cele mai bune solutii.

Performanță

Pentru a livra cele mai bune servicii, expertii nostri au fost acreditati de cele mai importante organisme din domeniu, atat din Romania cat si internationale:

  • CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania
  • CAFR – Camera Auditorilor Financiari din Romania
  • CCF – Camera Consultantilor Fiscali din Romania
  • UNPIR – Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania
  • ACCA – Association of Chartered Certified Accountants

Clienți

Construim o relatie de incredere cu toti clientii nostri pentru a crea parteneriate pe termen lung, benefice pentru ambele parti.

Am inteles importanta detaliilor. Tocmai de aceea, preocuparea noastra constanta este identificarea posibilitatilor de dezvoltare pentru fiecare firma si companie cu care colaboram.

Obiectivul nostru este sa oferim servicii de inalta calitate si sa identificam orice oportunitati care pot duce la reusita financiara a clientilor nostri.

Relatiile pe care le construim sunt stabile, bazate pe incredere – dovada e portofoliul vast de clienti care ne apreciaza standardele de performanta si profesionalismul.

Ca in oricare alt domeniu de activitate, experienta isi spune cuvantul. In cei peste 20 de ani de la infiintarea grupului de firme de contabilitate ne-am adaptat constant serviciile, indiferent de domeniul de activitate al clientului. Doar in aceasta maniera am reusit sa oferim oricui solutia
cautata: ameliorarea fiscalitatii, control deplin si monitorizare din punct de vedere financiar.

In acest fel, clientii, colaboratorii si partenerii nostri s-au putut concentra mai bine pe alte aspecte din firmele proprii, lasand serviciile contabile in grija SIMCONTA.

Parteneri nostri

→ P&F FINANCE LTD INTERNATIONAL

→ TEHNICA FISCALA

→ CABINET LICHIDATOR MIHAELA MONEA

Sedii secundare SIMCONTA

Grecia  – Athens – Bulevardul Athinon 52 - Peristeri
Cipru   – Nicosia – Bldv. Papavasileiou 70

Contacteaza-ne